Příprava proteinových hydrolyzátů a stanovení jejich molekulové hmotnosti
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F06%3A63504712" target="_blank" >RIV/70883521:28110/06:63504712 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Příprava proteinových hydrolyzátů a stanovení jejich molekulové hmotnosti
Popis výsledku v původním jazyce
Proteinové hydrolyzáty byly připraveny z chromočiněných postružin a odpadů z výroby jedlých umělých střev dvoustupňovou enzymovou hydrolýzou resp. kyselou hydrolýzou pomocí kyseliny sírové. Molekulová hmotnost připravených hydrolyzátů byla stanovena jakmetodou osmometrickou tak gelovou elektroforézou.
Název v anglickém jazyce
Preparation of protein hydrolyzates a estimation their molecular weight
Popis výsledku anglicky
Protein hydrolyzates were obtained from chrome-tanned leather scarps and sausage casing waste by either 2-step enzymatic or 1-step acid hydrolysis process. Molecular weight of hydrolyzates was estimated by osmometry and gel electrophoresis (SDS-PAGE).
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
CC - Organická chemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
100
Číslo periodika v rámci svazku
8
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
739
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—