Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F08%3A63507256" target="_blank" >RIV/70883521:28110/08:63507256 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv doby a teploty skladování na obsah aminokyselin ve sterilovaných hotových pokrmech

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem této práce bylo vyhodnotit vliv doby a teploty skladování na aminokyselinové složení sterilovaných hotových pokrmů. Ve Vepřovém masu s mrkví a bramborem, Vepřovém guláši s těstovinami a Pikantním rizotu s rostoucí dobou a teplotou skladování došlok největším ztrátám aminokyselin u vzorků skladovaných při teplotě 37 2C.

  • Název v anglickém jazyce

    The influence of storage time and temperature on amino acid content in melas ready to eat

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to evaluate the effect of storage life and temperature on amino acid content in meal ready to eat. In Pork meat with carrot and potatoes, Pork goulash with pastes and Spicy risotto were observed the highest loses of amino acidswith the increasing storage life and temperature in samples which were storage at 37 2C.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference

  • ISBN

    978-80-7318-706-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

  • Místo vydání

    Zlín

  • Místo konání akce

    Zlín

  • Datum konání akce

    22. 5. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku