Influence of grapeseed oil microemulsion additions on textural and sensory properties of a wheat-rye bread and a wheat french loaf
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43872508" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43872508 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://www.agrojournal.org/20/03-02.pdf" target="_blank" >http://www.agrojournal.org/20/03-02.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Influence of grapeseed oil microemulsion additions on textural and sensory properties of a wheat-rye bread and a wheat french loaf
Popis výsledku v původním jazyce
Additions of o/w microemulsions made from Vitis vinifera virgin grape seed oil on textural and sensory properties of wheat-rye bread and wheat French loaf were evaluated. Texture analysis of the final products showed no differences in firmness. The samples of wheat French loaf with additions of the microemulsion had lower dryness in comparison to control wheat French loaf. The samples of wheat French loaf with higher additions of the microemulsion (30-40 g/kg) had better quality than the control sampleof the wheat French loaf. Selected assessors evaluated the samples of French loaf with additions of the microemulsion as better quality and less dry.
Název v anglickém jazyce
Influence of grapeseed oil microemulsion additions on textural and sensory properties of a wheat-rye bread and a wheat french loaf
Popis výsledku anglicky
Additions of o/w microemulsions made from Vitis vinifera virgin grape seed oil on textural and sensory properties of wheat-rye bread and wheat French loaf were evaluated. Texture analysis of the final products showed no differences in firmness. The samples of wheat French loaf with additions of the microemulsion had lower dryness in comparison to control wheat French loaf. The samples of wheat French loaf with higher additions of the microemulsion (30-40 g/kg) had better quality than the control sampleof the wheat French loaf. Selected assessors evaluated the samples of French loaf with additions of the microemulsion as better quality and less dry.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Bulgarian Journal of Agricultural Science
ISSN
1310-0351
e-ISSN
—
Svazek periodika
20
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
BG - Bulharská republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
510-514
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—