Aktuální problematika mikrobiologie potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F20%3A63523801" target="_blank" >RIV/70883521:28110/20:63523801 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Aktuální problematika mikrobiologie potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Workshop na téma Aktuální problematika mikrobiologie potravin. Workshopu se zúčastnili přední odborníci z České a Slovenské republiky zabývající se potravinářskou mikrobiologií.
Název v anglickém jazyce
Current issues of food microbiology
Popis výsledku anglicky
Workshop on Current Issues in Food Microbiology. The workshop was attended by leading experts from the Czech and Slovak Republics dealing with food microbiology.
Klasifikace
Druh
W - Uspořádání workshopu
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2020
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Místo konání akce
Zlín
Stát konání akce
CZ - Česká republika
Datum zahájení akce
—
Datum ukončení akce
—
Celkový počet účastníků
51
Počet zahraničních účastníků
5
Typ akce podle státní přísl. účastníků
EUR - Evropská akce