Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Integrovaný management v potravinářském průmyslu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28120%2F05%3A63502861" target="_blank" >RIV/70883521:28120/05:63502861 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Integrovaný management v potravinářském průmyslu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This paper is focused on Integrated management systém and his using in business in food industry. In the last years the trust of consumer's society was shaken through the food crisis (BSE, dioxins in pates, etc.). Pretencions on quallity and safety of food have been enhanced. Today hundreds of organization have certificate of quallity ISO 9000 and ask aquestion "What will be another rise in this section"? One of ways for companies in food industry is management systems integration, namely Quallity management systém (ISO 9000) with Environment management systém ( ISO 14000), Occupational health and safety management systém ( OHASAS 18000) and with Food safety management systém according to standard ISO 22000. This standard was made in September this year. Integrated management systém can be the competitive advantage for business in food industry.

  • Název v anglickém jazyce

    Integrated management systém in food industry

  • Popis výsledku anglicky

    This paper is focused on Integrated management systém and his using in business in food industry. In the last years the trust of consumer's society was shaken through the food crisis (BSE, dioxins in pates, etc.). Pretencions on quallity and safety of food have been enhanced. Today hundreds of organization have certificate of quallity ISO 9000 and ask aquestion "What will be another rise in this section"? One of ways for companies in food industry is management systems integration, namely Quallity management systém (ISO 9000) with Environment management systém ( ISO 14000), Occupational health and safety management systém ( OHASAS 18000) and with Food safety management systém according to standard ISO 22000. This standard was made in September this year. Integrated management systém can be the competitive advantage for business in food industry.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Progresivní metody a nástroje managementu a ekonomiky podniku

  • ISBN

    80-214-3099-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Vysoké učení technické v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    7. 12. 2005

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku