Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28140%2F15%3A43873445" target="_blank" >RIV/70883521:28140/15:43873445 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/70883521:28160/15:63526002

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Analýza potřebného množství základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Článek představuje výsledky analýzy potřeby základních druhů potravin pro obyvatele Zlínského kraje. Provedená analýza je založena na propočtu naplnění energetického příjmu pro osobu na den. Obyvatelstvo bylo rozděleno podle pohlaví a věku pro stanoveníenergetické hodnoty příjmu potravin prostřednictvím využití základních druhů potravin. Zjištěná data mohou sloužit jako relevantní podklad pro naplnění podmínek odvětvové struktury kritické infrastruktury v oblasti potravinářství.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of the necessary amount of basic foods for the inhabitants of the Zlin region

  • Popis výsledku anglicky

    The article presents the results of the analysis of the needs of basic foods for residents of Zlín region. The analysis performed is based on a calculation of the fulfillment of energy intake per person per day. The population was divided by sex and ageto determine the energy value of food intake through the use of basic foods. Observed data can serve as a relevant basis for the fulfillment of the sectoral structures of the critical infrastructure in the food sector.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Krizové řízení a řešení krizových situací 2015

  • ISBN

    978-80-7454-573-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    159-166

  • Název nakladatele

    Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

  • Místo vydání

    Zlín

  • Místo konání akce

    Uherské Hradiště

  • Datum konání akce

    10. 9. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku