Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Economic analysis of the necessary amount of basic food types for the population of the Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28140%2F16%3A43874659" target="_blank" >RIV/70883521:28140/16:43874659 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/70883521:28160/16:43874659 RIV/70883521:28110/16:43874659

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Economic analysis of the necessary amount of basic food types for the population of the Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The scientific paper presents the results of the economic analysis of the needs of basic food types for the inhabitants of the Czech Republic. The performed analysis is based on the calculation of the fulfilment of energy intake per person per day. The population was divided by sex and age to determine the energy value of food intake through the use of basic food types. The observed data can serve as a basis to determine the level of food self-sufficiency in our country and as a basis for assessing the food security of the Czech Republic.

  • Název v anglickém jazyce

    Economic analysis of the necessary amount of basic food types for the population of the Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    The scientific paper presents the results of the economic analysis of the needs of basic food types for the inhabitants of the Czech Republic. The performed analysis is based on the calculation of the fulfilment of energy intake per person per day. The population was divided by sex and age to determine the energy value of food intake through the use of basic food types. The observed data can serve as a basis to determine the level of food self-sufficiency in our country and as a basis for assessing the food security of the Czech Republic.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 27th International Business Information Management Association Conference - Innovation Management and Education Excellence Vision 2020: From Regional Development Sustainability to Global Economic Growth (IBIMA 2016)

  • ISBN

    978-0-9860419-6-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    3214-3219

  • Název nakladatele

    International Business Information Management Association (IBIMA)

  • Místo vydání

    Norristown, U.S.A.

  • Místo konání akce

    Miláno

  • Datum konání akce

    4. 5. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku

    000381172301141