Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

FOOD SYSTEM INFLUENCE IN AGRICULTURAL PRODUCTION ON THE ENVIRONMENT IN THE CZECH REPUBLIC

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28160%2F19%3A63523840" target="_blank" >RIV/70883521:28160/19:63523840 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    FOOD SYSTEM INFLUENCE IN AGRICULTURAL PRODUCTION ON THE ENVIRONMENT IN THE CZECH REPUBLIC

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The article is focused on the analysis of environmental impacts of the food system in the area of agricultural production. The food system is defined here as a term encompassing raw materials, processes and infrastructure related to agriculture, trade, transport and consumption of food products and is an important part of the state’s economy. Agriculture is the largest producer of food and feed through targeted plant and animal husbandry and non-renewable environmental components. At the same time, agriculture is one of the sectors most affected by climate change. The article focuses on soil, water, air and species diversity, which are inextricably linked to agricultural and food production.

  • Název v anglickém jazyce

    FOOD SYSTEM INFLUENCE IN AGRICULTURAL PRODUCTION ON THE ENVIRONMENT IN THE CZECH REPUBLIC

  • Popis výsledku anglicky

    The article is focused on the analysis of environmental impacts of the food system in the area of agricultural production. The food system is defined here as a term encompassing raw materials, processes and infrastructure related to agriculture, trade, transport and consumption of food products and is an important part of the state’s economy. Agriculture is the largest producer of food and feed through targeted plant and animal husbandry and non-renewable environmental components. At the same time, agriculture is one of the sectors most affected by climate change. The article focuses on soil, water, air and species diversity, which are inextricably linked to agricultural and food production.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    50202 - Applied Economics, Econometrics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 34th International Business Information Management Association Conference

  • ISBN

    978-0-9998551-3-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    "9753 – 9761"

  • Název nakladatele

    International Business Information Management Association (IBIMA)

  • Místo vydání

    Madrid

  • Místo konání akce

    Madrid

  • Datum konání akce

    13. 11. 2019

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku