FOOD SYSTEM INFLUENCE IN AGRICULTURAL PRODUCTION ON THE ENVIRONMENT IN THE CZECH REPUBLIC
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28160%2F19%3A63523840" target="_blank" >RIV/70883521:28160/19:63523840 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
FOOD SYSTEM INFLUENCE IN AGRICULTURAL PRODUCTION ON THE ENVIRONMENT IN THE CZECH REPUBLIC
Popis výsledku v původním jazyce
The article is focused on the analysis of environmental impacts of the food system in the area of agricultural production. The food system is defined here as a term encompassing raw materials, processes and infrastructure related to agriculture, trade, transport and consumption of food products and is an important part of the state’s economy. Agriculture is the largest producer of food and feed through targeted plant and animal husbandry and non-renewable environmental components. At the same time, agriculture is one of the sectors most affected by climate change. The article focuses on soil, water, air and species diversity, which are inextricably linked to agricultural and food production.
Název v anglickém jazyce
FOOD SYSTEM INFLUENCE IN AGRICULTURAL PRODUCTION ON THE ENVIRONMENT IN THE CZECH REPUBLIC
Popis výsledku anglicky
The article is focused on the analysis of environmental impacts of the food system in the area of agricultural production. The food system is defined here as a term encompassing raw materials, processes and infrastructure related to agriculture, trade, transport and consumption of food products and is an important part of the state’s economy. Agriculture is the largest producer of food and feed through targeted plant and animal husbandry and non-renewable environmental components. At the same time, agriculture is one of the sectors most affected by climate change. The article focuses on soil, water, air and species diversity, which are inextricably linked to agricultural and food production.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
50202 - Applied Economics, Econometrics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 34th International Business Information Management Association Conference
ISBN
978-0-9998551-3-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
"9753 – 9761"
Název nakladatele
International Business Information Management Association (IBIMA)
Místo vydání
Madrid
Místo konání akce
Madrid
Datum konání akce
13. 11. 2019
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—