Dietary exposure monitoring of persistent organic pollutants for the Czech populations
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F08%3A00008096" target="_blank" >RIV/75010330:_____/08:00008096 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Dietary exposure monitoring of persistent organic pollutants for the Czech populations
Popis výsledku v původním jazyce
Within The Project on Dietary Exposure to Selected Chemical Substances 37 POPs was monitored. POPs were determined in food samples of the so-called food basked of the Czech population.We analysed 110 samples of foodstuffs per one year. The highest content of POPs was observed in meat products, butter and milk products and fish. The non-fat samples are logically less contamined group for this analytes.
Název v anglickém jazyce
Dietary exposure monitoring of persistent organic pollutants for the Czech populations
Popis výsledku anglicky
Within The Project on Dietary Exposure to Selected Chemical Substances 37 POPs was monitored. POPs were determined in food samples of the so-called food basked of the Czech population.We analysed 110 samples of foodstuffs per one year. The highest content of POPs was observed in meat products, butter and milk products and fish. The non-fat samples are logically less contamined group for this analytes.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2008
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Svazek periodika
102
Číslo periodika v rámci svazku
15
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—