Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F10%3A00008915" target="_blank" >RIV/75010330:_____/10:00008915 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children
Popis výsledku v původním jazyce
Within the European project called EXPOCHI (Individual Food Consumption Data and Exposure Assessment Studies for Children), 14 different European individual food consumption databases of children were used to conduct harmonised dietary exposure assessments for lead, chromium, selenium and food colours. The work done and the problems encountered in this project can be of interest for future projects in which food consumption data will be collected on a pan-European level and used for common exposure assessments.
Název v anglickém jazyce
Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children
Popis výsledku anglicky
Within the European project called EXPOCHI (Individual Food Consumption Data and Exposure Assessment Studies for Children), 14 different European individual food consumption databases of children were used to conduct harmonised dietary exposure assessments for lead, chromium, selenium and food colours. The work done and the problems encountered in this project can be of interest for future projects in which food consumption data will be collected on a pan-European level and used for common exposure assessments.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FM - Hygiena
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Food additives contaminants part: A - chemistry analysis control exposure risk assessment
ISSN
1944-0049
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
12
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
13
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
000284632700001
EID výsledku v databázi Scopus
—