Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F10%3A00008915" target="_blank" >RIV/75010330:_____/10:00008915 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Within the European project called EXPOCHI (Individual Food Consumption Data and Exposure Assessment Studies for Children), 14 different European individual food consumption databases of children were used to conduct harmonised dietary exposure assessments for lead, chromium, selenium and food colours. The work done and the problems encountered in this project can be of interest for future projects in which food consumption data will be collected on a pan-European level and used for common exposure assessments.

  • Název v anglickém jazyce

    Harmonisation of food categorisation systems for dietary exposure assessments among European children

  • Popis výsledku anglicky

    Within the European project called EXPOCHI (Individual Food Consumption Data and Exposure Assessment Studies for Children), 14 different European individual food consumption databases of children were used to conduct harmonised dietary exposure assessments for lead, chromium, selenium and food colours. The work done and the problems encountered in this project can be of interest for future projects in which food consumption data will be collected on a pan-European level and used for common exposure assessments.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    FM - Hygiena

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food additives contaminants part: A - chemistry analysis control exposure risk assessment

  • ISSN

    1944-0049

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    12

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    13

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000284632700001

  • EID výsledku v databázi Scopus