Fruit and vegetable intake in the Czech child population
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F11%3A00009388" target="_blank" >RIV/75010330:_____/11:00009388 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Fruit and vegetable intake in the Czech child population
Popis výsledku v původním jazyce
To describe fruit and vegetable intake of pre-school and school children in the Czech Republic and to provide information about their preferences and dietary habits. Cross-sectional dietary survey conducted by the method of repeated 24 h recall on two non-consecutive days. Usual intakes were calculated for three age categories (4-6, 7-10 and 11-14 years). Conclusions Fruit and vegetable intakes in all age categories were under recommended levels and the diversity of fruit and vegetables consumed by theCzech children was relatively low.
Název v anglickém jazyce
Fruit and vegetable intake in the Czech child population
Popis výsledku anglicky
To describe fruit and vegetable intake of pre-school and school children in the Czech Republic and to provide information about their preferences and dietary habits. Cross-sectional dietary survey conducted by the method of repeated 24 h recall on two non-consecutive days. Usual intakes were calculated for three age categories (4-6, 7-10 and 11-14 years). Conclusions Fruit and vegetable intakes in all age categories were under recommended levels and the diversity of fruit and vegetables consumed by theCzech children was relatively low.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
FB - Endokrinologie, diabetologie, metabolismus, výživa
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2011
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Public health nutrition
ISSN
1368-9800
e-ISSN
—
Svazek periodika
14
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
1047-1054
Kód UT WoS článku
000290530400016
EID výsledku v databázi Scopus
—