Vývoj kuchyní a uchovávání potravin od středověku po současnost
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75075741%3A_____%2F10%3A%230000014" target="_blank" >RIV/75075741:_____/10:#0000014 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vývoj kuchyní a uchovávání potravin od středověku po současnost
Popis výsledku v původním jazyce
Dnešní kuchyň se objevila ve středověku, byla jednoduše zařízena a stále se zdokonalovala. Technologické změny v 19. a 20. st. Vaření usnadnily a urychlily. Jámy v zemi nahradily v ukládání jídla chladící zařízení.
Název v anglickém jazyce
Development of kitchen and food storage from tne Middle Ages to the Present
Popis výsledku anglicky
Development of kitchen and food storage from tne Middle Ages to the Present Today kitchen appeared in middle ages, kitchen was easy installed and constantly perfected. Many technological changes in the 19th and 20th centurie made cooking easier and quicker. Excavated pits for food storage were replaced by cooling device.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AB - Dějiny
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Prameny a studie
ISSN
0862-8483
e-ISSN
—
Svazek periodika
2010
Číslo periodika v rámci svazku
44
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—