Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F86652079%3A_____%2F19%3A00506314" target="_blank" >RIV/86652079:_____/19:00506314 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0733521018307628?token=43570EF180C9EB871C3E2053F8040C282ED1F57AD0A05A417EDEFCB7210CD0276A358F8E7261BB13627AAE8A7D4003BB" target="_blank" >https://reader.elsevier.com/reader/sd/pii/S0733521018307628?token=43570EF180C9EB871C3E2053F8040C282ED1F57AD0A05A417EDEFCB7210CD0276A358F8E7261BB13627AAE8A7D4003BB</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.1016/j.jcs.2018.12.012" target="_blank" >10.1016/j.jcs.2018.12.012</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes
Popis výsledku v původním jazyce
Common buckwheat achenes have high antioxidant activity due to their high phenol and especially flavonoid content. In general, the highest phenol contents in seeds is related to the seed coat layers. However, there is insufficient information about the composition of the individual parts of the buckwheat achene.
Název v anglickém jazyce
Phenolics levels in different parts of common buckwheat (Fagopyrwn esculentum) achenes
Popis výsledku anglicky
Common buckwheat achenes have high antioxidant activity due to their high phenol and especially flavonoid content. In general, the highest phenol contents in seeds is related to the seed coat layers. However, there is insufficient information about the composition of the individual parts of the buckwheat achene.
Klasifikace
Druh
J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EF16_019%2F0000797" target="_blank" >EF16_019/0000797: SustES - Adaptační strategie pro udržitelnost ekosystémových služeb a potravinové bezpečnosti v nepříznivých přírodních podmínkách</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Cereal Science
ISSN
0733-5210
e-ISSN
—
Svazek periodika
85
Číslo periodika v rámci svazku
jan
Stát vydavatele periodika
GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
243-248
Kód UT WoS článku
000457950900035
EID výsledku v databázi Scopus
2-s2.0-85059591409