Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

73 (0,085s)

Výsledek výzkumu

Mechanical Resonance Method for Evaluation of Firmness of Peach Fruit

GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • 2003
  • Jx
Výsledek výzkumu

Textural and sensory properties of the sweet czech christmas bread with sugar solutions

GM - Potravinářství

  • 2013
  • Jx
Výsledek výzkumu

Evaluation of fruit characters in selected collection of plum

GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • 2012
  • D
Výsledek výzkumu

Texture quality of muskmelons (Cucumis melo L.) from different retailers during storage

GM - Potravinářství

  • 2016
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Acoustic Emission Monitoring of Chicken Femurs Firmness in Bending Tests

GM - Potravinářství

  • 2016
  • D
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Influence of ripening on the ethylene and carbon dioxide production during storage of plum fruits

GC - Pěstování rostlin, osevní postupy

  • 2012
  • Jx
Výsledek výzkumu

Pevnost a hmotnost vajec v průběhu snášky

GM - Potravinářství

  • 2000
  • A
Výsledek výzkumu

Quality parameters of curd

Food and beverages

  • 2017
  • JSC
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Comparison of selected sensory properties of wholemeal breads

GM - Potravinářství

  • 2015
  • Jx
  • Odkaz
Výsledek výzkumu

Biological product testing using mechanical response

BI - Akustika a kmity

  • 2003
  • D
  • 1 - 10 z 73