Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Filtry

982 (0,112s)

Výsledek výzkumu

Üvod do analýzy bezpečnosti silničního provozu na MOK

Bezpečnost na OK...

JN - Stavebnictví

  • 2005
  • Jx
Výsledek výzkumu

Vliv kryoprotektantů a samců na parametry motility ???

PLANER Kryo 10 série III s výchozí teplotou 0 oC a zmrzováno z 0 oC do -5 oC rychlostí 3oC.min-1, z -5 oC do -15 oC rychlostí 5 oC.min-1, z -15 oC do -25 oC rychlostí 10 oC .min...

EG - Zoologie

  • 2006
  • Jx
Výsledek výzkumu

Vliv tepelné roztažnosti polypropylenové cisternové nástavby na její namáhání

na namáhání při zadané teplotě celé konstrukce 20 oC nebo 40 oC nebo -40 oC. Dále jsou řešeny varianty, kdy je na vnější povrch konstrukce zadána teplota 40 oC resp. -40 oC, přičemž teplota vnitřních část...

JR - Ostatní strojírenství

  • 2015
  • O
Výsledek výzkumu

I/27 Žatec, OK Husova, OK Osvoboditelů - bezpečnostní audit OK Husova

Cílem bezpečnostního posouzení je ověření aktuální úroveň bezpečnosti provozu v místě stykové křižovatky ulic Plzeňská (I/27) x Husova (MK) na území města Žatec....

JO - Pozemní dopravní systémy a zařízení

  • 2016
  • Vsouhrn
Výsledek výzkumu

Hodnocení růstu toxigenních kmenů Bacillus cereus v kojeneckém mléce

cereus v počátečním kojeneckém mléce při teplotě 8 oC, 15 oC a 24 oC. Počet B. cereus byl stanoven plotnovou metodou na Mannitol, Yolk, Polymyxine B agaru (30 oC, 24 h. cereus se v obnoveném mléce množil a produko...

GM - Potravinářství

  • 2016
  • D
Výsledek výzkumu

Použití ochranných kultur při zpracování masa

ochranných kultur (OK) v mase nebo masných výrobcích. Výzkum a vývoj OK v oboru zpracování masa navázal na použití startovacích kultur. Hlavní skupinu OK představují bakterie mléčného kvašení (BMK). Použití OK smě...

Agricultural biotechnology and food biotechnology

  • 2024
  • Jost
Výsledek výzkumu

Metodika pro stanovení monosacharidů v biomase metodou GC/MS

na koloně HP 5 ms(30 m x 0,25 ?m) v následujícím teplotním programu 175 oC (4 minuty) ? 225 oC (4.minuty) s rychlostí růstu 3 oC/min. Od 225 oC-300 oC (2 minuty) rychlost růstu 50 oC/min. Jako no...

JE - Nejaderná energetika, spotřeba a užití energie

  • 2012
  • NmetC
Výsledek výzkumu

Problematika návrhu kapacitních okružních křižovatek (OK)

Článek se zabývá problematikou návrhu kapacitně zatížených okružních křižovatek (dále OK) s přihlédnutím k bezpečnosti dopravy a dalším stavebním faktorům. Definuje výhody a rizika jednotlivých použitelných typů OK a snaží se o srov...

JO - Pozemní dopravní systémy a zařízení

  • 2009
  • D
Výsledek výzkumu

Detekce bakterií Escherichia coli O157:H7 v pasterovaném mléce

teplot 57 oC, 63 oC, 68 oC a 72 oC, které vycházejí z požadavků platné legislativy-1 a následně tepelně ošetřeny. Metodou ELFA nebyl po provedení pasterace 57 oC/15 s, 68 oC/15 s, 63 oC/...

GM - Potravinářství

  • 2016
  • Jx
Výsledek výzkumu

Vliv pasterace na přežívání bakterií Escherichia coli O157:H7 v mléce

teplot 57 oC, 63 oC, 68 oC a 72 oC, které vycházejí z požadavků platné legislativy tepelně ošetřeny. Metodou ELFA nebyl po provedení pasterace 57 oC/15 s, 68 oC/15 s, 63 oC/30 minut a 72...

GM - Potravinářství

  • 2016
  • D
  • 1 - 10 z 982