Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Čenovci jako zdroj kontaminace skladovaných produktů: celkový pohled

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F06%3A1551" target="_blank" >RIV/00027006:_____/06:1551 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Arthropods as sources of contaminants of stored products: an overview

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Current IPM theory does not reflect that the quality of marketable yield may be damaged via bio-contamination of the crop even without a visible crop injury. To turn attention to this problem we have reviewed the main types of biocontamination associatedwith the food products thought claimed to be an unavoidable consequence of growing, harvesting and processing food products. Critical levels for some classes of contaminants have been determined and indicate what levels of foreign matter are consideredsafe. Stored product pest (SPP) may be source of indirect contamination of stored commodities, by pesticide residues ( gt; MRLs) of chemical treatment by protectants. Direct contamination includes physical, microbial and chemical (toxins, carcinogens andallergens) arthropod contaminants. Parts of arthropod bodies, exuviae and feces are physical contaminants whose safe levels are regulated by Defect Action Levels (DALs) in USA. All stored product inhabiting arthropods (cca 50

  • Název v anglickém jazyce

    Arthropods as sources of contaminants of stored products: an overview

  • Popis výsledku anglicky

    Current IPM theory does not reflect that the quality of marketable yield may be damaged via bio-contamination of the crop even without a visible crop injury. To turn attention to this problem we have reviewed the main types of biocontamination associatedwith the food products thought claimed to be an unavoidable consequence of growing, harvesting and processing food products. Critical levels for some classes of contaminants have been determined and indicate what levels of foreign matter are consideredsafe. Stored product pest (SPP) may be source of indirect contamination of stored commodities, by pesticide residues ( gt; MRLs) of chemical treatment by protectants. Direct contamination includes physical, microbial and chemical (toxins, carcinogens andallergens) arthropod contaminants. Parts of arthropod bodies, exuviae and feces are physical contaminants whose safe levels are regulated by Defect Action Levels (DALs) in USA. All stored product inhabiting arthropods (cca 50

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GF - Choroby, škůdci, plevely a ochrana rostlin

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 9th International Working Conference on Stored Product Protection

  • ISBN

    85-60234-00-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    1074-1080

  • Název nakladatele

    Abrapos

  • Místo vydání

    Brazil

  • Místo konání akce

    Sao Paulo, Brazil

  • Datum konání akce

    15. 10. 2006

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku