Analysis of wheat glutenin subunit composition by chip electrophoresis
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F10%3A00001090" target="_blank" >RIV/00027006:_____/10:00001090 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Analysis of wheat glutenin subunit composition by chip electrophoresis
Popis výsledku v původním jazyce
The automated chip electrophoresis, based on capillary electrophoresis, provides new opportunities in analysis of wheat glutenins. This procedure is rapid, simple to operate, enabling automatic and immediate quantitative interpretation. Other advantagesover traditional gel electrophoresis are lower sample and reagent volume requirements and a reduced exposure to hazardous chemicals. The considerable potential of this approach is the separation of high and low molecular weight glutenin subunits of wheat, and thus the possibility of using this method for the characterization of wheat varieties
Název v anglickém jazyce
Analysis of wheat glutenin subunit composition by chip electrophoresis
Popis výsledku anglicky
The automated chip electrophoresis, based on capillary electrophoresis, provides new opportunities in analysis of wheat glutenins. This procedure is rapid, simple to operate, enabling automatic and immediate quantitative interpretation. Other advantagesover traditional gel electrophoresis are lower sample and reagent volume requirements and a reduced exposure to hazardous chemicals. The considerable potential of this approach is the separation of high and low molecular weight glutenin subunits of wheat, and thus the possibility of using this method for the characterization of wheat varieties
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QH92155" target="_blank" >QH92155: Využití biodiverzity zásobních proteinů pšenice s důrazem na nízkomolekulární gluteniny ve vztahu ke kvalitě produkce</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
5th Central European Congress of Food
ISBN
978-80-89088-89-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
6
Strana od-do
—
Název nakladatele
Food Research Institute
Místo vydání
Bratislava, Slovakia
Místo konání akce
Bratislava, Slovakia
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—