Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of wheat glutenin subunit composition by chip electrophoresis

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F10%3A00001090" target="_blank" >RIV/00027006:_____/10:00001090 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of wheat glutenin subunit composition by chip electrophoresis

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The automated chip electrophoresis, based on capillary electrophoresis, provides new opportunities in analysis of wheat glutenins. This procedure is rapid, simple to operate, enabling automatic and immediate quantitative interpretation. Other advantagesover traditional gel electrophoresis are lower sample and reagent volume requirements and a reduced exposure to hazardous chemicals. The considerable potential of this approach is the separation of high and low molecular weight glutenin subunits of wheat, and thus the possibility of using this method for the characterization of wheat varieties

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of wheat glutenin subunit composition by chip electrophoresis

  • Popis výsledku anglicky

    The automated chip electrophoresis, based on capillary electrophoresis, provides new opportunities in analysis of wheat glutenins. This procedure is rapid, simple to operate, enabling automatic and immediate quantitative interpretation. Other advantagesover traditional gel electrophoresis are lower sample and reagent volume requirements and a reduced exposure to hazardous chemicals. The considerable potential of this approach is the separation of high and low molecular weight glutenin subunits of wheat, and thus the possibility of using this method for the characterization of wheat varieties

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    CE - Biochemie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QH92155" target="_blank" >QH92155: Využití biodiverzity zásobních proteinů pšenice s důrazem na nízkomolekulární gluteniny ve vztahu ke kvalitě produkce</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    5th Central European Congress of Food

  • ISBN

    978-80-89088-89-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Food Research Institute

  • Místo vydání

    Bratislava, Slovakia

  • Místo konání akce

    Bratislava, Slovakia

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku