Trace elements in milling fraction of tartary buckwheat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F10%3A00001156" target="_blank" >RIV/00027006:_____/10:00001156 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Trace elements in milling fraction of tartary buckwheat
Popis výsledku v původním jazyce
The achenes of tartary buckwheat were milled and sorted according to particle size. The content of protein, ash, rutin, N, P, K, Mg, Ca, Fe, Zn, Mn, Cu, Cd, Pd, Hg, Cr, B, Ni and Se were analysed in all fractions and achenes and husks. The biggest amountof elements were in the fine flour fraction.
Název v anglickém jazyce
Trace elements in milling fraction of tartary buckwheat
Popis výsledku anglicky
The achenes of tartary buckwheat were milled and sorted according to particle size. The content of protein, ash, rutin, N, P, K, Mg, Ca, Fe, Zn, Mn, Cu, Cd, Pd, Hg, Cr, B, Ni and Se were analysed in all fractions and achenes and husks. The biggest amountof elements were in the fine flour fraction.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Advances in Buckwheat Research
ISBN
978-5-9708-0227-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Název nakladatele
Orel State Agrarian University
Místo vydání
Orel, Russia
Místo konání akce
Orel, Russia
Datum konání akce
1. 1. 2010
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—