Characterization of wheat starch properties using rheological system Mixolab
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F14%3A00002997" target="_blank" >RIV/00027006:_____/14:00002997 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Characterization of wheat starch properties using rheological system Mixolab
Popis výsledku v původním jazyce
The paper describes the procedure of wheat starch isolation and possibilities of its rheological evaluation using Mixolab system. The article defines key items of starch isolation and its rheological measuring including significant curve characteristicsdescribing of obtained rheological record.
Název v anglickém jazyce
Characterization of wheat starch properties using rheological system Mixolab
Popis výsledku anglicky
The paper describes the procedure of wheat starch isolation and possibilities of its rheological evaluation using Mixolab system. The article defines key items of starch isolation and its rheological measuring including significant curve characteristicsdescribing of obtained rheological record.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310219" target="_blank" >QJ1310219: Pšenice se specifickým složením a vlastnostmi škrobu pro potravinářské a průmyslové účely</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 10th International Conference on Polysaccharides-Glycoscience
ISBN
978-80-86238-70-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
65-68
Název nakladatele
Czech Chemical Society
Místo vydání
Prague
Místo konání akce
Prague
Datum konání akce
1. 1. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—