The Importance of Common Sea-buckthorn for Humans
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F15%3A00003450" target="_blank" >RIV/00027006:_____/15:00003450 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
The Importance of Common Sea-buckthorn for Humans
Popis výsledku v původním jazyce
The importance of Hippophae is in the high biologic value of fruits for direct use and for food and pharmaceutical industry. Hippophae contains high amounts of bioactive compounds such as ascorbic acid, phenolic compounds, tokoferols and tokotrienols and karotenoids. Additional compounds medicinally useful are vitamins, mineráls and bioflavonoids with antioxidative effect.
Název v anglickém jazyce
The Importance of Common Sea-buckthorn for Humans
Popis výsledku anglicky
The importance of Hippophae is in the high biologic value of fruits for direct use and for food and pharmaceutical industry. Hippophae contains high amounts of bioactive compounds such as ascorbic acid, phenolic compounds, tokoferols and tokotrienols and karotenoids. Additional compounds medicinally useful are vitamins, mineráls and bioflavonoids with antioxidative effect.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
GE - Šlechtění rostlin
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Plant Genetic Resources and Healthy Diet
ISBN
978-80-7434-248-6
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
54-56
Počet stran knihy
72
Název nakladatele
Ministry of Agriculture of the Czech Republic
Místo vydání
Praha 1
Kód UT WoS kapitoly
—