Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs s vyšším obsahem nutričně cenných látek pro přípravu chleba

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F15%3A00003495" target="_blank" >RIV/00027006:_____/15:00003495 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62156489:43210/15:43908392 RIV/00027022:_____/15:#0000062 RIV/25328859:_____/15:N0000006

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs s vyšším obsahem nutričně cenných látek pro přípravu chleba

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Navržení přípravy chlebové směsi obohacené o vybranou pšeničnou odrůdu Citrus a minoritní druh pšenice dvouzrnky se signifikantně vyšším obsahem nutričně příznivých látek např. kyseliny panthotenové, vitaminu E a niacinu.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture with higher content of nutritive valuable components for bread preparation

  • Popis výsledku anglicky

    The enriched bread mixture containing selected wheat variety Citrus and emmer as a minor wheat species which shows significantly higher content of nutritive favorable components e.g. pantothenic acid, vitamin E and niacin.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40500 - Other agricultural sciences

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI91B095" target="_blank" >QI91B095: Studium a charakterizace zrnin s vysokou nutriční hodnotou pro speciální pekárenské a pečivárenské využití.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    28298

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Mendelova univerzita v Brně, Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i., Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i., Agrotest fyto s.r.o.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)