Šlechtění jarního ječmene na kvalitu pro výrobu CHZO "České pivo" a rezistenci vůči hlavním houbovým chorobám
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F17%3A00004059" target="_blank" >RIV/00027006:_____/17:00004059 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Šlechtění jarního ječmene na kvalitu pro výrobu CHZO "České pivo" a rezistenci vůči hlavním houbovým chorobám
Popis výsledku v původním jazyce
Metodika popisuje proces šlechtění sladovnického ječmene na specifickou sladovnickou kvalitu pro CHZO České pivo a na rezistenci k listovým skvrnitostem.
Název v anglickém jazyce
Breeding of spring malting barley for GPI "České pivo" and resitance to main fungal diseases
Popis výsledku anglicky
Metodics deals with the process of malting barley breeding for specific malting quality for CHZO České pivo and for the resistence to leaf blotch diseases.
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
—
OECD FORD obor
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QJ1310091" target="_blank" >QJ1310091: Sladovnický ječmen pro</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
ISBN 978-80-7392-272-6 (SELTON)
Číslo předpisu
077819/2017
Technické parametry
ISBN 978-80-7392-272-6 (SELTON)
Ekonomické parametry
7.240.000 Kč
Označení certifikačního orgánu
UKZUZ
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů