Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Směs pro přípravu sirupu z citrusových plodů s obsahem esenciálních olejů bez umělých konzervantů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F22%3A10175498" target="_blank" >RIV/00027006:_____/22:10175498 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027022:_____/22:N0000051

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Směs pro přípravu sirupu z citrusových plodů s obsahem esenciálních olejů bez umělých konzervantů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technické řešení se týká směsi pro přípravu sirupu z citrusových plodů s přídavkem směsi esenciálních olejů z mandarinkovníku obecného (Citrus reticulata) a citroníku kyselého (kyselý lajm/Limeta) (Citrus aurantifolia), obsahujícího prakticky výhodné, chuťově příjemné a zdraví prospěšné složení přírodních látek podporujících přirozenou odolnost organismu a zároveň přirozeně chrání samotný sirup proti plísním.

  • Název v anglickém jazyce

    Mixture for preparing syrup from citrus fruits containing essential oils without artificial preservatives

  • Popis výsledku anglicky

    The technical solution refers to a mixture for the preparation of syrup from citrus fruits with the addition of a mixture of essential oils from common mandarin (Citrus reticulata) and sour lemon (Sour lime/Lime) (Citrus aurantifolia), containing a practically advantageous, pleasant-tasting and healthy composition of natural substances supporting the natural resistance of the organism and at the same time naturally protects the syrup itself against fungi.

Klasifikace

  • Druh

    F<sub>uzit</sub> - Užitný vzor

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TH04010014" target="_blank" >TH04010014: Potraviny bez konzervantů</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2022

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Číslo patentu nebo vzoru

    36475

  • Vydavatel

    CZ001 -

  • Název vydavatele

    Industrial Property Office

  • Místo vydání

    Prague

  • Stát vydání

    CZ - Česká republika

  • Datum přijetí

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.

  • Způsob využití

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Druh možnosti využití

    P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence