Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Technologie výroby sirupu s přídavkem směsi citrusových silic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F21%3A10174431" target="_blank" >RIV/00027006:_____/21:10174431 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Technologie výroby sirupu s přídavkem směsi citrusových silic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.

  • Název v anglickém jazyce

    Technology of syrup production with addition of citrus essential oils

  • Popis výsledku anglicky

    The technology describes a new production process, which allows the technology of syrup production with the addition of the mixture of essential oils from citrus plants Citrus reticulata and Citrus aurantifolia and describes the individual production steps and the original recipe for the production of the product. Proven technology was developed on cooperation CRI, FRIP and Kitl Ltd and ensures mass production of the desired product. The target use of the product lies in use by syrup producers.

Klasifikace

  • Druh

    Z<sub>tech</sub> - Ověřená technologie

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TH04010014" target="_blank" >TH04010014: Potraviny bez konzervantů</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Interní identifikační kód produktu

    VURV-OT-03/2021

  • Číselná identifikace

    21RP01

  • Technické parametry

    V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby sirupu s přídavkem směsi esenciálních olejů z citrusových druhů Citrus reticulata a Citrus aurantifolia a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve spolupráci VÚRV, v.v.i., VÚPP v.v.i. a Kitl s.r.o. a zajišťuje velkoobjemovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá ve využití výrobců sirupů.

  • Ekonomické parametry

    Odhadovaný prodej na trhu - 1.rok 3000 litrů v hodnotě 500.000,- Kč a 2.rok 6.000 litrů v hodnotě 1.000.000 ,- Kč

  • Kategorie aplik. výsledku dle nákladů

  • IČO vlastníka výsledku

    00027006

  • Název vlastníka

    Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.

  • Stát vlastníka

    CZ - Česká republika

  • Druh možnosti využití

    N - Využití výsledku jiným subjektem je možné bez nabytí licence (výsledek není licencován)

  • Požadavek na licenční poplatek

  • Adresa www stránky s výsledkem