Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fermentation Process Control in the Tereos TTD, a.s. Distillery Dobrovice

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F19%3A43918659" target="_blank" >RIV/60461373:22330/19:43918659 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Fermentation Process Control in the Tereos TTD, a.s. Distillery Dobrovice

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Distillery Tereos TTD produces anhydrous fuel ethanol from various products of sugar processing. Mainly, it concerns raw juice and some types of syrups. The chapter is briefly oriented to the production from sugar raw juice and from black syrups. There are presented simplified block technological schemes and technological schemes with main control circuits.

  • Název v anglickém jazyce

    Fermentation Process Control in the Tereos TTD, a.s. Distillery Dobrovice

  • Popis výsledku anglicky

    Distillery Tereos TTD produces anhydrous fuel ethanol from various products of sugar processing. Mainly, it concerns raw juice and some types of syrups. The chapter is briefly oriented to the production from sugar raw juice and from black syrups. There are presented simplified block technological schemes and technological schemes with main control circuits.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20902 - Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Measurement and Control of Chemical, Food and Biotechnological Processes, Volume II: Process Control

  • ISBN

    978-1-908235-10-7

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    417-421

  • Počet stran knihy

    656

  • Název nakladatele

    STS Science Centre Ltd.

  • Místo vydání

    London

  • Kód UT WoS kapitoly