Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Unraveling the Potential of beta-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F23%3A10176239" target="_blank" >RIV/00027006:_____/23:10176239 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://www.mdpi.com/2075-1729/13/6/1387/pdf?version=1686725252" target="_blank" >https://www.mdpi.com/2075-1729/13/6/1387/pdf?version=1686725252</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/life13061387" target="_blank" >10.3390/life13061387</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Unraveling the Potential of beta-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This review consolidates current knowledge on beta-D-glucans in Poales and presents current findings and connections that expand our understanding of the characteristics, functions, and applications of this cell wall polysaccharide. By associating information from multiple disciplines, the review offers valuable insights for researchers, practitioners, and consumers interested in harnessing the benefits of beta-D-glucans in various fields. The review can serve as a valuable resource for plant biology researchers, cereal breeders, and plant-based food producers, providing insights into the potential of beta-D-glucans and opening new avenues for future research and innovation in the field of this bioactive and functional ingredient.

  • Název v anglickém jazyce

    Unraveling the Potential of beta-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content

  • Popis výsledku anglicky

    This review consolidates current knowledge on beta-D-glucans in Poales and presents current findings and connections that expand our understanding of the characteristics, functions, and applications of this cell wall polysaccharide. By associating information from multiple disciplines, the review offers valuable insights for researchers, practitioners, and consumers interested in harnessing the benefits of beta-D-glucans in various fields. The review can serve as a valuable resource for plant biology researchers, cereal breeders, and plant-based food producers, providing insights into the potential of beta-D-glucans and opening new avenues for future research and innovation in the field of this bioactive and functional ingredient.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>imp</sub> - Článek v periodiku v databázi Web of Science

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Life-Basel

  • ISSN

    2075-1729

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    13

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CH - Švýcarská konfederace

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    1387

  • Kód UT WoS článku

    001018304900001

  • EID výsledku v databázi Scopus

    2-s2.0-85163710268