Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Unraveling the Potential of beta-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F23%3A96313" target="_blank" >RIV/60460709:41210/23:96313 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://mdpi.com/journal/life/special" target="_blank" >http://mdpi.com/journal/life/special</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.3390/books978-3-0365-9464-4" target="_blank" >10.3390/books978-3-0365-9464-4</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Unraveling the Potential of beta-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content

  • Popis výsledku v původním jazyce

    This review consolidates current knowledge on -D-glucans in Poales and presents current findings and connections that expand our understanding of the characteristics, functions, and applications of this cell wall polysaccharide. By associating information from multiple disciplines, the review offers valuable insights for researchers, practitioners, and consumers interested in harnessing the benefits of -D-glucans in various fields. The review can serve as a valuable resource for plant biology researchers, cereal breeders, and plant-based food producers, providing insights into the potential of -D-glucans and opening new avenues for future research and innovation in the field of this bioactive and functional ingredient.

  • Název v anglickém jazyce

    Unraveling the Potential of beta-D-Glucans in Poales: From Characterization to Biosynthesis and Factors Affecting the Content

  • Popis výsledku anglicky

    This review consolidates current knowledge on -D-glucans in Poales and presents current findings and connections that expand our understanding of the characteristics, functions, and applications of this cell wall polysaccharide. By associating information from multiple disciplines, the review offers valuable insights for researchers, practitioners, and consumers interested in harnessing the benefits of -D-glucans in various fields. The review can serve as a valuable resource for plant biology researchers, cereal breeders, and plant-based food producers, providing insights into the potential of -D-glucans and opening new avenues for future research and innovation in the field of this bioactive and functional ingredient.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    10602 - Biology (theoretical, mathematical, thermal, cryobiology, biological rhythm), Evolutionary biology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2023

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Plants as a Promising Biofactory for Bioactive Compounds

  • ISBN

    978-3-0365-9464-4

  • Počet stran výsledku

    17

  • Strana od-do

    240-257

  • Počet stran knihy

    298

  • Název nakladatele

    MDPI

  • Místo vydání

    mdpi.com/journal/life

  • Kód UT WoS kapitoly