Zmasilost prasat se u nás zvýšila.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F02%3A00005046" target="_blank" >RIV/00027014:_____/02:00005046 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/60076658:_____/02:10:_2137 RIV/00027014:_____/02:10:_2137
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zmasilost prasat se u nás zvýšila.
Popis výsledku v původním jazyce
Článek pojednává o postupech, podle kterých lze odhadnout na jatečně upraveném těle prasete podíl svaloviny s dostatečnou statistickou spolehlivostí. Dále vysvětluje klasifikační schéma SEUROP - systém, uvádí vlivy působící na zmasilost prasat. Postupnéz
Název v anglickém jazyce
Meat content in pig carcasses has increased in CR
Popis výsledku anglicky
The article is focused on the methods estimating meat content in pig carcasses with a high statistical reliability. In addition, the principles of the classification system SEUROP are explained and the factors influencing meat content in pigs are describe
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QC1231" target="_blank" >QC1231: Objektivní klasifikace jatečných těl prasat, skotu a ovcí</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec (Živočišná výroba)
ISSN
12111-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
X
Číslo periodika v rámci svazku
7
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
1
Strana od-do
23-23
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—