Produkce, spotřeba a senzorická jakost jehněčího masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A%230000625" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:#0000625 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Produkce, spotřeba a senzorická jakost jehněčího masa
Popis výsledku v původním jazyce
U pěti jehňat-kříženců byla hodnocena chuť a barva masa. Byly diskutovány aspekty kvality a konzumace jehněčího masa v České republice.
Název v anglickém jazyce
Production, consumption and sensoric quality of lamb meat
Popis výsledku anglicky
The colour and taste of lamb meat were evaluated in 5 crossbreeds. Quality aspects and consumption of lamb meat in the Czech Republic were discussed.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
14
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
14-15
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—