Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F03%3A00006510" target="_blank" >RIV/00027014:_____/03:00006510 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv minerálních proteáz na vybrané znaky jakosti drůbežího masa.
Popis výsledku v původním jazyce
Snížení obsahu energie v dietě vyvolalo pokles podílu oddělitelného tuku. Projevila se tendence k vyšší redukci obsahu tuku v prsní svalovině oproti svalovině stehen a to vždy u pokusných souborů.
Název v anglickém jazyce
The influence of mineral proteas on select marks quality of poultry meat.
Popis výsledku anglicky
Decreasing energy content in diet let to dropping of separable fat portion. The tendency towards greater decrease of fat in breast muscle compared with thigh muscle especially so in experimental groups. Decreasing energy content in diet let to dropping of separable fat portion. The tendency towards greater decrease of fat in breast muscle compared with thigh muscle especially so in experimental groups.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2003
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Mezinárodní konference Současnost a perspektivy drůbeže.
ISBN
80-213-1037-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
73-75
Název nakladatele
ČZU v Praze
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
ČZU Praha
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—