Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Konzervanty do siláží v roce 2004

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010067" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010067 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Konzervanty do siláží v roce 2004

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek obsahuje informace o všech silážních konzervantech na českém trhu. V prodeji jsou přípravky biologické, chemické a chemicko-biologické. Velká pozornost je věnována aerobní stabilitě. Některé konzervanty obsahují bakterii Lactobacillus buchneri,která zvyšuje aerobní stabilitu siláží. I při použití konzervantů je stále nezbytné dodržovat základní technologická pravidla pro silážování.

  • Název v anglickém jazyce

    Ensiling preparations in the year 2004

  • Popis výsledku anglicky

    There is information for agriculturals about all addition to silages on the Czech market. They are sold new chemical and biological-chemical preparations. Attention is given to aerobic stability. Some preparations contains bacterium Lactobacillus buchneri that is used for its ability to kept up aerobic stability. It is necessary to adhere basic technology rule for ensiling.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2004

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmivářství

  • ISSN

    1211-5681

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    8

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    23-33

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus