Konzervanty do siláží v roce 2004
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010067" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010067 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Konzervanty do siláží v roce 2004
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek obsahuje informace o všech silážních konzervantech na českém trhu. V prodeji jsou přípravky biologické, chemické a chemicko-biologické. Velká pozornost je věnována aerobní stabilitě. Některé konzervanty obsahují bakterii Lactobacillus buchneri,která zvyšuje aerobní stabilitu siláží. I při použití konzervantů je stále nezbytné dodržovat základní technologická pravidla pro silážování.
Název v anglickém jazyce
Ensiling preparations in the year 2004
Popis výsledku anglicky
There is information for agriculturals about all addition to silages on the Czech market. They are sold new chemical and biological-chemical preparations. Attention is given to aerobic stability. Some preparations contains bacterium Lactobacillus buchneri that is used for its ability to kept up aerobic stability. It is necessary to adhere basic technology rule for ensiling.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Svazek periodika
8
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
11
Strana od-do
23-33
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—