Silážování a biologická aditiva, konzervanty na českém trhu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010068" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010068 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Silážování a biologická aditiva, konzervanty na českém trhu
Popis výsledku v původním jazyce
Pro rychlé nastartování a usměrnění fermentačního procesu je vhodné použít biologická aditiva. Některé konzervanty obsahují pouze bakterie mléčného kvašení jiné bakterie mléčného kvašení v kombinaci s enzymy. Enzymy rozkládají polysacharidy na jednoduchécukry, které se stávají potravou bakterie mléčného kvašení.
Název v anglickém jazyce
Ensiling and biological additives; preservation on the Czech market
Popis výsledku anglicky
It is suitable to use biological additives for quick start and regulating of fermentation process. Some preparates contents only lactic acid bacteria some preparates contents lactic acid bacteria with enzymes. Enzymes decompose polysacharides on single sacharides, which are food for lactic acid bacteria.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Zemědělec
ISSN
12111-3816
e-ISSN
—
Svazek periodika
8
Číslo periodika v rámci svazku
17
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
10-13
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—