Typy silážních konzervantů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F04%3A00010066" target="_blank" >RIV/00027014:_____/04:00010066 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Typy silážnych konzervantov
Popis výsledku v původním jazyce
Pokiaľ prípravky obsahujú iba baktérie mliečneho kvasenia, nazývajú sa bakteriálne. Ak sú okrem baktérií ich súčasťou aj enzýmy, nazývajú sa bakteriálno-enzymatické. Chemické konzervanty obsahujú hlavne kyselinu mravčiu, propiónovú a ich soli.
Název v anglickém jazyce
Types of ensiling additives
Popis výsledku anglicky
Bacterial preparations contain only lactic acid bacteria. Bacterial-enzymatic preparations contein lactic acid bacteria and enzymes. Chemical preparations are composited from formic and propionic acid and their salts.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Slovenský chov
ISSN
1335-1990
e-ISSN
—
Svazek periodika
9
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
SK - Slovenská republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
16-18
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—