Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Kvalita jatečného trupu prasat ve vztahu k podílu svaloviny

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000221" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000221 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Pig carcass quality in relation to carcass lean meat proportion

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of the study was to quantify differences in the carcass composition of pig carcasses with different lean meat proportions. The analysed carcasses were classified into the groups according to their lean meat proportion. Carcasses from each group were cut into primal cuts and the main cuts were analysed and lean meat proportions were calculated. Carcass value was markedly enhanced by the increasing carcass lean meat proportion. In carcasses with a high classification score the belly was thecut with the predominant muscle tissue. The results proved the efficiency of carcass evaluation based on the lean meat proportion.

  • Název v anglickém jazyce

    Pig carcass quality in relation to carcass lean meat proportion

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of the study was to quantify differences in the carcass composition of pig carcasses with different lean meat proportions. The analysed carcasses were classified into the groups according to their lean meat proportion. Carcasses from each group were cut into primal cuts and the main cuts were analysed and lean meat proportions were calculated. Carcass value was markedly enhanced by the increasing carcass lean meat proportion. In carcasses with a high classification score the belly was thecut with the predominant muscle tissue. The results proved the efficiency of carcass evaluation based on the lean meat proportion.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2006

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    1

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus