Hospodárná produkce jatečních prasat
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F06%3A%230000730" target="_blank" >RIV/00027014:_____/06:#0000730 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Hospodárná produkce jatečních prasat
Popis výsledku v původním jazyce
V rámci prokázání možností zvýšení rentability produkce jatečních prasat při současném zlepšení ukazatelů jateční hodnoty byl proveden srovnávací výkrmový test. Výsledky potvrdily, že změnou úrovně výživy v definované fázi růstu lze ovlivnit tvorbu jatečních partií z kvantitativního i kvalitativního hlediska s pozitivním dopadem na ekonomiku produkce jatečních prasat.
Název v anglickém jazyce
Economical production of slaughter pigs
Popis výsledku anglicky
A comparative fattening test was conducted to prove a possibility of increasing the profitability of slaughter pig production. The results showed that a change in the level of nutrition in a defined phase of growth can influence the formation of carcasscuts in quantitative and qualitative terms with positive impacts on the economics of slaughter pig production.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2006
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Agroregion 2006
ISBN
80-7040-869-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
133-135
Název nakladatele
Jihočeská univerzita
Místo vydání
České Budějovice
Místo konání akce
České Budějovice
Datum konání akce
24. 8. 2006
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—