Prediction of Beef Carcass Quality by Ultrasound Method
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F09%3A%230001121" target="_blank" >RIV/00027014:_____/09:#0001121 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
slovinština
Název v původním jazyce
Predikcia kvality jatočného tela dobytka pomocou sonografie
Popis výsledku v původním jazyce
U býků několika masných plemen byla provedena predikce obsahu intramuskulárního tuku prostřednictvím ultrazvuku. Byla vypočtena korelace mezi naměřenými hodnotami a obsahem intramuskulárního tuku zjištěného chemickou analýzou.
Název v anglickém jazyce
Prediction of Beef Carcass Quality by Ultrasound Method
Popis výsledku anglicky
Ultrasound prediction of intramuscular fat content were performed in bulls of different beef breeds. Correlations between measured values and actual intramuscular fat values determined by chemical analysis were calculated.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2009
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Acta fytotechnica et zootechnica
ISBN
—
ISSN
1335-258X
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
9
Strana od-do
—
Název nakladatele
Slovenská poĺnohospodárska univerzita
Místo vydání
Nitra
Místo konání akce
Nitra
Datum konání akce
1. 1. 2009
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—