Odhad hmotnosti jatečných prasat při ukončení výkrmu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F10%3A%230001288" target="_blank" >RIV/00027014:_____/10:#0001288 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Odhad hmotnosti jatečných prasat při ukončení výkrmu
Popis výsledku v původním jazyce
Pro zpracování přepočtových koeficientů z hmotnosti jatečně upraveného těla za studena na živou hmotnost ve stáji byl vybrán reprezentativní soubor 319 jatečně upravených těl prasat. Byly navrženy přepočtové koeficienty z hmotnosti jatečně upraveného těla za studena ( y = 1,30*x) a z hmotnosti JUT za tepla (y = 1,27*x).
Název v anglickém jazyce
Pig Weight Estimation at The End of The Fattening
Popis výsledku anglicky
On a representative sample of 319 pig carcasses were calculated the conversion coefficients. These coefficients are used for estimating the live weight from the weigt of the carcass. For the cold carcass it is y=1.30*x and for the hot carcass is the coeficient y=1.27*x).
Klasifikace
Druh
N<sub>metC</sub> - Metodiky certifikované oprávněným orgánem
CEP obor
GG - Chov hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Interní identifikační kód produktu
978-80-7403-074-1
Číslo předpisu
—
Technické parametry
35379/2010-17420
Ekonomické parametry
Výsledky mají informativní charakter efektivity chovu pro producenty prasat po ukončení výkrmu.
Označení certifikačního orgánu
Ministerstvo zemědělství ČR
Datum certifikace
—
Způsoby využití výsledku
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů