Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Coefficients for the Estimation of Pig Live Weight

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001516" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001516 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.respigbreed.cz/2011/2/11.pdf" target="_blank" >http://www.respigbreed.cz/2011/2/11.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Coefficients for the Estimation of Pig Live Weight

  • Popis výsledku v původním jazyce

    To determine the coefficients for the calculation of pig live weights on the basis of their carcass weights, a representative group of totally 319 pigs was analysed. The coefficients were determined for both cold and hot carcass weights. The equation forcalculating live weight (y) based on the cold carcass weight was as follows: y = 1.30*x. The equation for calculating live weight (y) based on the hot carcass weight was as follows: y = 1.27*x. The coefficients for different weight categories and genders were also determined. For practical use it is recommended to employ the cold carcass weight and the coefficient 1.30, as the cold carcass weight is compulsorily given in classification reports according to the Regulation MZe 324/2005.

  • Název v anglickém jazyce

    Coefficients for the Estimation of Pig Live Weight

  • Popis výsledku anglicky

    To determine the coefficients for the calculation of pig live weights on the basis of their carcass weights, a representative group of totally 319 pigs was analysed. The coefficients were determined for both cold and hot carcass weights. The equation forcalculating live weight (y) based on the cold carcass weight was as follows: y = 1.30*x. The equation for calculating live weight (y) based on the hot carcass weight was as follows: y = 1.27*x. The coefficients for different weight categories and genders were also determined. For practical use it is recommended to employ the cold carcass weight and the coefficient 1.30, as the cold carcass weight is compulsorily given in classification reports according to the Regulation MZe 324/2005.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Research in Pig Breeding

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    5

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    51-54

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus