Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effects of wilting and biological and chemical additives on the fermentation process in field pea silage

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F11%3A%230001453" target="_blank" >RIV/00027014:_____/11:#0001453 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/48725.pdf" target="_blank" >http://www.agriculturejournals.cz/publicFiles/48725.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effects of wilting and biological and chemical additives on the fermentation process in field pea silage

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objectives of the study were to evaluate the effects of wilting and additives on the fermentation quality of field pea silage, and to determine the rumen degradability of organic matter of pea silages. As additives, a commercial bacterial inoculant (1 g/t) containing homofermentative lactic acid bacteria and a chemical additive (4 l/t) were used.

  • Název v anglickém jazyce

    The effects of wilting and biological and chemical additives on the fermentation process in field pea silage

  • Popis výsledku anglicky

    The objectives of the study were to evaluate the effects of wilting and additives on the fermentation quality of field pea silage, and to determine the rumen degradability of organic matter of pea silages. As additives, a commercial bacterial inoculant (1 g/t) containing homofermentative lactic acid bacteria and a chemical additive (4 l/t) were used.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Journal of Animal Science

  • ISSN

    1212-1819

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    56

  • Číslo periodika v rámci svazku

    10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    427-432

  • Kód UT WoS článku

    000296892000001

  • EID výsledku v databázi Scopus