Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The Prediction of Lean Meat Content in Pig Carcasses before Evisceration Using the UFOM-300 Apparatus

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F12%3A%230001696" target="_blank" >RIV/00027014:_____/12:#0001696 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.respigbreed.cz/2012/1/14.pdf" target="_blank" >http://www.respigbreed.cz/2012/1/14.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The Prediction of Lean Meat Content in Pig Carcasses before Evisceration Using the UFOM-300 Apparatus

  • Popis výsledku v původním jazyce

    According to the Czech legislation, two authorised methods may be applied for grading pig carcasses with the classification apparatus UFOM 300. These methods were used to evaluate the set of pig carcasses (n=844). Measurements on the carcass were performed both before and after evisceration. The differences between obtained characteristics were not significant when the entire set of carcasses was analysed. Similar results were also observed in the most frequent carcass weight category 80 ? 100 kg and inquality grade E. The greatest differences in lean meat content were found in the weight category 100 ? 120 kg and in quality grade R characterised by the lean meat content ranging from 45 to 49.9 %.

  • Název v anglickém jazyce

    The Prediction of Lean Meat Content in Pig Carcasses before Evisceration Using the UFOM-300 Apparatus

  • Popis výsledku anglicky

    According to the Czech legislation, two authorised methods may be applied for grading pig carcasses with the classification apparatus UFOM 300. These methods were used to evaluate the set of pig carcasses (n=844). Measurements on the carcass were performed both before and after evisceration. The differences between obtained characteristics were not significant when the entire set of carcasses was analysed. Similar results were also observed in the most frequent carcass weight category 80 ? 100 kg and inquality grade E. The greatest differences in lean meat content were found in the weight category 100 ? 120 kg and in quality grade R characterised by the lean meat content ranging from 45 to 49.9 %.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2012

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Research in Pig Breeding

  • ISSN

    1802-7547

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    6

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    62-65

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus