Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

The effect of feeding Jerusalem artichoke on sensory properties of meat from musculus longissimus lumborum of entire male pigs

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F16%3AN0000230" target="_blank" >RIV/00027014:_____/16:N0000230 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/16229.pdf" target="_blank" >http://www.vuzv.cz/sites/File/_privat/16229.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    The effect of feeding Jerusalem artichoke on sensory properties of meat from musculus longissimus lumborum of entire male pigs

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of the study was to investigate the effect of different levels of dietary Jerusalem artichoke on sensory characteristics of grilled pork loin. The most intensive abnormal odour and flavour were recorded in the control group (0 % of Jerusalem artichoke in feed rations), whereas the highest typical pork odour and flavour were observed in group with 12,2 % of Jerusalem artichoke in feed rations. Significant correlations were found between odour and flavour characteristics and androstenone and skatole levels. It was concluded that feeding Jerusalem artichoke to entire male pigs improved sensory scores of grilled pork loin.

  • Název v anglickém jazyce

    The effect of feeding Jerusalem artichoke on sensory properties of meat from musculus longissimus lumborum of entire male pigs

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of the study was to investigate the effect of different levels of dietary Jerusalem artichoke on sensory characteristics of grilled pork loin. The most intensive abnormal odour and flavour were recorded in the control group (0 % of Jerusalem artichoke in feed rations), whereas the highest typical pork odour and flavour were observed in group with 12,2 % of Jerusalem artichoke in feed rations. Significant correlations were found between odour and flavour characteristics and androstenone and skatole levels. It was concluded that feeding Jerusalem artichoke to entire male pigs improved sensory scores of grilled pork loin.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů