Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Jak zajistit vhodnou fermentaci v silážích a v bachoru dojnic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F20%3AN0000176" target="_blank" >RIV/00027014:_____/20:N0000176 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027014:_____/20:N0000175

  • Výsledek na webu

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/20170.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/20170.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Jak zajistit vhodnou fermentaci v silážích a v bachoru dojnic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fermentace při silážování píce i fermentace hotové siláže v bachoru přežvýkavců jsou biochemické procesy, ovlivňované velkým množstvím faktorů, které jsou navíc vzájemně provázané. Oba procesy lze ovlivnit přídavkem různých aditiv, které podporují vhodnou fermentaci, potlačují rozvoj nepříznivých mikroorganismů nebo upravují prostředí, ve kterém fermentace probíhá. Oba procesy jsou v knize podrobně popsány. Oba procesy jsou podloženy i vlastním výzkumem autorů knihy.

  • Název v anglickém jazyce

    How to Ensure Suitable Fermentation in Silages and Rumen

  • Popis výsledku anglicky

    Fermentation in forage silage and fermentation of finished silage in the rumen of ruminants are biochemical processes, influenced by a large number of factors, which are also interrelated. Both processes can be influenced by adding various additives that promote suitable fermentation, suppress the development of unfavorable microorganisms or modify the environment in which the fermentation takes place. Both processes are described in detail in the book. Both processes are based on the authors’ own research.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    Výsledek vznikl pri realizaci vícero projektů. Více informací v záložce Projekty.

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2020

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-88351-14-6

  • Počet stran knihy

    78

  • Název nakladatele

    Agrární komora České republiky

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS knihy