Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Luskoviny a jejich využití

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F24%3A10006167" target="_blank" >RIV/00027014:_____/24:10006167 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="https://vuzv.cz/_privat/24185.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/24185.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Luskoviny a jejich využití

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Dne 5. prosince 2024 se ve Výzkumném ústavu živočišné výroby v. v. i. uskutečnil workshop „Luskoviny a jejich využití“ pořádané pracovníky oddělení výživy a krmení hospodářských zvířat a Českou akademií zemědělských věd, kde byly představeny výsledky řešení projektů „Domácí bílkovinné plodiny ve výživě skotu (NAZV; QK21010344)“ a „Dlouhodobý koncepční rozvoj výzkumné organizace (MZE-RO0723)“. Byly uvedeny přednášky: „Kvalitativní parametry hrachu, bobu, lupiny úzkolisté a žluté z pokusů ve VÚŽV“; „Výsledky pokusu s bobem v Cetkovicích“; „Předběžné výsledky pokusů na luskovinách na pracovišti NutriVet, s.r.o. ve Velkých Opatovicích“; „Kvalitativní parametry píce pohanky a béru pěstovaných jako meziplodiny“ a „Výnosový potenciál píce amarantu – porovnání dvou let pěstování“.

  • Název v anglickém jazyce

    Legumes and their uses

  • Popis výsledku anglicky

    On December 5, 2024, the Institute of Animal Science held a workshop &quot;Legumes and their uses&quot; organized by the staff of the Department of Animal Feeding and Nutrition and the Czech Academy of Agricultural Sciences, where the results of the projects &quot;Domestic Protein Crops in Cattle Nutrition (NAZV; QK21010344)&quot; and &quot;Long-term Conceptual Development of a Research Organization (MZE-RO0723)&quot; were presented. The lectures were: &quot;Qualitative parameters of peas, broad beans, narrow-leaved and yellow lupins from experiments at the IAS&quot;; &quot;Results of the experiment with broad beans in Cetkovice&quot;; &quot;Preliminary results of experiments on legumes at the NutriVet, s.r.o. workplace in Velké Opatovice&quot;; &quot;Qualitative parameters of buckwheat and foxteil millet forage grown as catch crops&quot; and &quot;Yield potential of amaranth forage - comparison of two years of cultivation&quot;.

Klasifikace

  • Druh

    W - Uspořádání workshopu

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QK21010344" target="_blank" >QK21010344: Domácí bílkovinné plodiny ve výživě skotu</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2024

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Místo konání akce

    VÚŽV, v.v.i.; Praha Uhříněves

  • Stát konání akce

    CZ - Česká republika

  • Datum zahájení akce

  • Datum ukončení akce

  • Celkový počet účastníků

    29

  • Počet zahraničních účastníků

  • Typ akce podle státní přísl. účastníků

    CST - Celostátní akce