Silážní přípravky na českém trhu
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00000032" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00000032 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Silážní přípravky na českém trhu
Popis výsledku v původním jazyce
V současné době je na českém trhu mnoho různých nových aditiv. Jsou to přípravky biologické a chemické. Mezi přípravky biologické patří přípravky obsahující bakteriální a enzymatickou složku a přípravky, které obsahují pouze bakterie mléčného kvašení. Chemická aditiva obsahují většinou kyselinu propionovou, kyselinu mravenčí nebo jejich soli.
Název v anglickém jazyce
Silage preparations on the Czech market
Popis výsledku anglicky
In this time is at the Czech market many new additives. These are biological and chemical preparates. Among biological preparates are included preparates which contain probiotic and enzymatic components and preparates which contain only LAB (lactic acidbacteria). Chemical preparates contain propionic acid, formic acid or salts of their acids.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP7126" target="_blank" >EP7126: Výroba a využití bioethanolu z cukrovky</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Krmivářství
ISSN
1211-5681
e-ISSN
—
Svazek periodika
III.
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—