Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Silážní přípravky na českém trhu

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00000032" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00000032 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Silážní přípravky na českém trhu

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V současné době je na českém trhu mnoho různých nových aditiv. Jsou to přípravky biologické a chemické. Mezi přípravky biologické patří přípravky obsahující bakteriální a enzymatickou složku a přípravky, které obsahují pouze bakterie mléčného kvašení. Chemická aditiva obsahují většinou kyselinu propionovou, kyselinu mravenčí nebo jejich soli.

  • Název v anglickém jazyce

    Silage preparations on the Czech market

  • Popis výsledku anglicky

    In this time is at the Czech market many new additives. These are biological and chemical preparates. Among biological preparates are included preparates which contain probiotic and enzymatic components and preparates which contain only LAB (lactic acidbacteria). Chemical preparates contain propionic acid, formic acid or salts of their acids.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP7126" target="_blank" >EP7126: Výroba a využití bioethanolu z cukrovky</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmivářství

  • ISSN

    1211-5681

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    III.

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus