Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008684" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008684 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V článku se diskutuje o významu vlákniny, cukrů a škrobů z jednotlivých krmiv pro rychlost a výsledky bachorové fermentace a jsou uvedeny výhody různých technik krmení.

  • Název v anglickém jazyce

    Dietary effects on the environment of rumen, bacterial fermentation and performance of dairy cows

  • Popis výsledku anglicky

    There is discuted in the abstract importance of fibre, sugar and starch from single feedstuffs for speed and result of rumen fermentation and there are nutritional advantage of different feeding techniques. There is discuted in the abstract importance offibre, sugar and starch from single feedstuffs for speed and result of rumen fermentation and there are nutritional advantage of different feeding techniques.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960006339" target="_blank" >EP0960006339: Optimalizace krmné techniky vysokoužitkových dojnic</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Nový venkov

  • ISSN

    1211-7919

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    3

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    30-31

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus