Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008684" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008684 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic
Popis výsledku v původním jazyce
V článku se diskutuje o významu vlákniny, cukrů a škrobů z jednotlivých krmiv pro rychlost a výsledky bachorové fermentace a jsou uvedeny výhody různých technik krmení.
Název v anglickém jazyce
Dietary effects on the environment of rumen, bacterial fermentation and performance of dairy cows
Popis výsledku anglicky
There is discuted in the abstract importance of fibre, sugar and starch from single feedstuffs for speed and result of rumen fermentation and there are nutritional advantage of different feeding techniques. There is discuted in the abstract importance offibre, sugar and starch from single feedstuffs for speed and result of rumen fermentation and there are nutritional advantage of different feeding techniques.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GH - Výživa hospodářských zvířat
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/EP0960006339" target="_blank" >EP0960006339: Optimalizace krmné techniky vysokoužitkových dojnic</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Nový venkov
ISSN
1211-7919
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
30-31
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—