Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Silážování bílkovinných a polobílkovinných pícnin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F99%3A00008721" target="_blank" >RIV/00027014:_____/99:00008721 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Silážování bílkovinných a polobílkovinných pícnin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Na semináři 4.2. 1999 v Brně přednesl dr. Michael K. Woolford z Velké Británie příspěvek o mikrobiologii a biochemii silážování. Stanovil podmínky pro správný fermentační proces obtížně silážovatelných pícnin. Upozornil na chyby při silážování.

  • Název v anglickém jazyce

    Silage making of albuminous and halfalbuminous forage

  • Popis výsledku anglicky

    Dr. Michael K. Woolford from Great Britain lectured on the meeting in Brno 4.2. 1999 about microbiology and biochemistry of ensiling. He determined conditions for regular fermentation process. He showed mistakes at ensiling. Dr. Michael K. Woolford fromGreat Britain lectured on the meeting in Brno 4.2. 1999 about microbiology and biochemistry of ensiling. He determined conditions for regular fermentation process. He showed mistakes at ensiling.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GH - Výživa hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/EP0960006502" target="_blank" >EP0960006502: Optimalizace dopravy a skladování v zemědělském podniku</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    1999

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Krmivářství

  • ISSN

    1211-5681

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    3

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    27

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus