Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Database of physical properties of foods: subgroup of mechanical and rheological properties

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F01%3A00000039" target="_blank" >RIV/00027022:_____/01:00000039 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Database of physical properties of foods: subgroup of mechanical and rheological properties

  • Popis výsledku v původním jazyce

    An online database of numerical values of selected rheological and mechanicalproperties of foods has been constructed as part of a general database covering physical properties of foods. The objective is to provide an easy access to data for food engineers and others interested in physical properties. The collected data include viscosity, elasticity modulus, puncture force and more than 70 properties for over 600 foods. Each entry consists of a bibliographic reference. Tables may be attached to the bibliographic record, describing the food in terms of its composition and structure; the measurement method used, a validation and assessment code for the quality of the measured data and a matrix of the numerical values of the given physical property listedas a function of independent variables suc as temperature, shear rate, pressure or composition parameters. This paper describes the organisation of the database and the processes of interrogating the database and contributing the data by

  • Název v anglickém jazyce

    Database of physical properties of foods: subgroup of mechanical and rheological properties

  • Popis výsledku anglicky

    An online database of numerical values of selected rheological and mechanicalproperties of foods has been constructed as part of a general database covering physical properties of foods. The objective is to provide an easy access to data for food engineers and others interested in physical properties. The collected data include viscosity, elasticity modulus, puncture force and more than 70 properties for over 600 foods. Each entry consists of a bibliographic reference. Tables may be attached to the bibliographic record, describing the food in terms of its composition and structure; the measurement method used, a validation and assessment code for the quality of the measured data and a matrix of the numerical values of the given physical property listedas a function of independent variables suc as temperature, shear rate, pressure or composition parameters. This paper describes the organisation of the database and the processes of interrogating the database and contributing the data by

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2001

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    The Journal of Texture Studies

  • ISSN

    0022-4901

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    32

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    155-160

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus