Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Database of physical properties of agro-food materials

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F02%3A00000085" target="_blank" >RIV/00027022:_____/02:00000085 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Database of physical properties of agro-food materials

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Data on physical properties of agro-food materials (PPAFM) are valuable for three reasons: (1) They are needed as input to models predicting the quality and behaviour of produce in preharvest, harvest and postharvest situations, (2) they aid the understanding of food processing and (3) they are difficult to acquire. (New specialised product specific and rapid measurement techniques often need to be developed. Replacing measurement by prediction is also difficult for most materials that are inhomogenousand have a complex structure.) The database of PPAFM contains several tousands of bibliographic records. Abou one in five of these records has numerical tables and equation attached to them. The novel and unique feature of the database is that is specifies of both measurement methods (in terms of their principle, accuracy and precision) and the foods (in terms of their composition and structure). There are five main categories of data on PPAFM. ain categories

  • Název v anglickém jazyce

    Database of physical properties of agro-food materials

  • Popis výsledku anglicky

    Data on physical properties of agro-food materials (PPAFM) are valuable for three reasons: (1) They are needed as input to models predicting the quality and behaviour of produce in preharvest, harvest and postharvest situations, (2) they aid the understanding of food processing and (3) they are difficult to acquire. (New specialised product specific and rapid measurement techniques often need to be developed. Replacing measurement by prediction is also difficult for most materials that are inhomogenousand have a complex structure.) The database of PPAFM contains several tousands of bibliographic records. Abou one in five of these records has numerical tables and equation attached to them. The novel and unique feature of the database is that is specifies of both measurement methods (in terms of their principle, accuracy and precision) and the foods (in terms of their composition and structure). There are five main categories of data on PPAFM. ain categories

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of 15 th International Congress Chisa

  • ISBN

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    1

  • Strana od-do

    980

  • Název nakladatele

    Česká chemická společnost

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    25. 8. 2002

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku