Food Research
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F02%3A00000086" target="_blank" >RIV/00027022:_____/02:00000086 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Food Research
Popis výsledku v původním jazyce
The only comprehensive institution in the Czech Republic has carried out all-round research for the food sector in the areas of chemistry, biochemistry, engineering, packaging and manipulation, including the comprehensive protection of storage. So as unique machines for the food industry are developed. Activities of the Institute are focused on research of proteins, saccharides, organic acids, vitamins,mineral substances,iodine, dietary fibre, as well as af latoxins or PCB etc. It is offering f. e. development for specially dietary nutrition, microbiological analyses, various know how are other. The results are presented at the numerous international symposiums abroad. The activities are focused also on the themes of cooperation, preparing for the time, after the ČR take part on the EU.
Název v anglickém jazyce
Food Research
Popis výsledku anglicky
The only comprehensive institution in the Czech Republic has carried out all-round research for the food sector in the areas of chemistry, biochemistry, engineering, packaging and manipulation, including the comprehensive protection of storage. So as unique machines for the food industry are developed. Activities of the Institute are focused on research of proteins, saccharides, organic acids, vitamins,mineral substances,iodine, dietary fibre, as well as af latoxins or PCB etc. It is offering f. e. development for specially dietary nutrition, microbiological analyses, various know how are other. The results are presented at the numerous international symposiums abroad. The activities are focused also on the themes of cooperation, preparing for the time, after the ČR take part on the EU.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Czech Business and Trade
ISSN
1211-2208
e-ISSN
—
Svazek periodika
2002
Číslo periodika v rámci svazku
5-6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
36-37
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—