Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Food Research

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F02%3A00000086" target="_blank" >RIV/00027022:_____/02:00000086 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Food Research

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The only comprehensive institution in the Czech Republic has carried out all-round research for the food sector in the areas of chemistry, biochemistry, engineering, packaging and manipulation, including the comprehensive protection of storage. So as unique machines for the food industry are developed. Activities of the Institute are focused on research of proteins, saccharides, organic acids, vitamins,mineral substances,iodine, dietary fibre, as well as af latoxins or PCB etc. It is offering f. e. development for specially dietary nutrition, microbiological analyses, various know how are other. The results are presented at the numerous international symposiums abroad. The activities are focused also on the themes of cooperation, preparing for the time, after the ČR take part on the EU.

  • Název v anglickém jazyce

    Food Research

  • Popis výsledku anglicky

    The only comprehensive institution in the Czech Republic has carried out all-round research for the food sector in the areas of chemistry, biochemistry, engineering, packaging and manipulation, including the comprehensive protection of storage. So as unique machines for the food industry are developed. Activities of the Institute are focused on research of proteins, saccharides, organic acids, vitamins,mineral substances,iodine, dietary fibre, as well as af latoxins or PCB etc. It is offering f. e. development for specially dietary nutrition, microbiological analyses, various know how are other. The results are presented at the numerous international symposiums abroad. The activities are focused also on the themes of cooperation, preparing for the time, after the ČR take part on the EU.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Czech Business and Trade

  • ISSN

    1211-2208

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2002

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5-6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    36-37

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus