Vodní aktivita a kvalita potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F02%3A00007799" target="_blank" >RIV/00027022:_____/02:00007799 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vodní aktivita a kvalita potravin
Popis výsledku v původním jazyce
Používání vodní aktivity se stává jedním z významných faktorů při posuzování kvality potravin. Je to vhodné krtiérium pro hodnocení a řízení technologických procesů, při kterých se mění obsah vody. Má značnou vypovídací schopnost pro posuzování mikrobiolo
Název v anglickém jazyce
Water activity and food quality
Popis výsledku anglicky
The water activity determination is becomming as one of the significant factors in the food quality assesment. It is a good criterion for the technologies evaluation and control in cases where the water activity changed. It is suitable for microbial andThe water activity determination is becomming as one of the significant factors in the food quality assesment. It is a good criterion for the technologies evaluation and control in cases where the water activity changed. It is suitable for microbial ande
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Kvalita potravin
ISSN
1213-6859
e-ISSN
—
Svazek periodika
2
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
10-13
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—