Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vodní aktivita a kvalita potravin

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027022%3A_____%2F02%3A00007799" target="_blank" >RIV/00027022:_____/02:00007799 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vodní aktivita a kvalita potravin

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Používání vodní aktivity se stává jedním z významných faktorů při posuzování kvality potravin. Je to vhodné krtiérium pro hodnocení a řízení technologických procesů, při kterých se mění obsah vody. Má značnou vypovídací schopnost pro posuzování mikrobiolo

  • Název v anglickém jazyce

    Water activity and food quality

  • Popis výsledku anglicky

    The water activity determination is becomming as one of the significant factors in the food quality assesment. It is a good criterion for the technologies evaluation and control in cases where the water activity changed. It is suitable for microbial andThe water activity determination is becomming as one of the significant factors in the food quality assesment. It is a good criterion for the technologies evaluation and control in cases where the water activity changed. It is suitable for microbial ande

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2002

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Kvalita potravin

  • ISSN

    1213-6859

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    2

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    10-13

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus